Collectie
Neus: Koffiebonen, zoethout, honing, mout, salie, versleten leer, gedroogde bloemen, rode appel, kokosnoot, lavendel.
Smaak:Kruidnagel, tarte tartin van peer, venkel, gemberkoekjes, gerst suiker, grapefruit, gestoofde appeltjes, bramen en huisgemaakte vl
NEUS
Oud Hollandse wafels met vanille ijs en mokkatopping. Rijke melkchocolade en gebrande creme brulee. Bosbessen.
SMAAK
Rond en rijk. Bitterkoekjes, kaneel, melkchocolade. Pepernootjesbitter. Paars fruit en walnoten.
AFDRONK
Smaakvol. Kaneelbi
Een uitnodigende neus waar barbecuerook en kruidnagel worden vermengd met frisse tonen van butterscotch en sinaasappelschil.
Bloemig, zoete turf, hibiscus en nootmuskaat. Smaak is elegant met weer turf in combinatie met zout.
NEUS
Oranje fruit tonen, gember, zeebries en groene olijven.
SMAAK
Fris en elegant. Zeer aromatisch en tintelend. Oranje fruit, gember en zilt.
AFDRONK
Lang en drogend. Zoet en snel ook tonen van zeezout en zwarte pepers.
NEUS
Zacht en fris. Rijk aan tonen van peren, zoete noten en kaneel.
SMAAK
Rijke aroma’s van perensap, witte chocolade en creme brulee. Zachte invloed van zoete turfrook.
AFDRONK
Delicaat, een klein aangenaam zuurtje en licht drogend.
Productnaam Limecello di Sicilia
Kleur Zachtgroen
Geur Intense Limoen geur
Smaak Vol, aangenaam aromatisch
Neus: Gekookt fruit, bramen, rijpe banaan, karamel
Smaak: Sandelhout, honingraat, gedroogde abrikoos en Mizunara (Japans eikenhout) en creme brûlée
Finish: Lang, rijk aan wierook aroma
Zachte toetsen van perzik, abrikozen, chocolade, vanille en snoepgoed vormen de geur. In de mond komen initieel rijke toetsen van toffee naar voren, waarna dit plaatsmaakt voor gerst, ontbijtkoek, tropische fruitsoorten, tabak en peper.
NEUS: Zoete kustgolven van rijpe abrikozen en vijgen met geroosterde vanille en tropische flora, gedragen door een warme zeebries
SMAAK: Gekonfijte pistache, dadel en zoete vijg, kers en slagroom, doordrenkt met frisse kustlucht
Exclusieve proeverij met Aberlour whisky en Havana Club rum. Ontdek verschillen en overeenkomsten tussen beide dranken. Ervaar rijke smaken, diepgang en complexiteit. Cubaanse rum met zachte, zoete tonen.
Dit is een forale en fruitige gin de essentie van drie felbegeerde ingrediënten:
Turkse roos, witte perzik en framboos en wordt gebotteld op 47,6% Alc
En dat is dit jaar een Mac-Talla die geheel is gerijpt in voormalige sherry vaten gemaakt van Europees eikenhout. 12 sherry butts in totaal, waarvan 8 1st fill en 4 refill sherry butts