Collectie
Deze rode Paradiso Primitivo 1954 is pareltje, zo kunnen we hem het beste omschrijven. Een unieke wijn met zeer veel kracht en dat ook nog eens voor deze prijsklasse. Door het lang rijpen op eiken houten vaten en door gebruik te maken van zeer oude stokke
GEUR: Sterk, fruitig aroma, gecombineerd met aardse tonen. Abrikoos en perzik gaan gepaard met een boeket van witte bloemen, gevolgd door een lichte citrus en een lichte minerale vuursteen op de achtergrond.
SMAAK: Middelgroot lichaam. Delicate tonen van
Neus
Open, vol. De eerste neus is gedroogd fruit, droog hout gedrenkt in kruiden, stoffige kast, zandkoekjes. Na het ademen veranderen gedroogde vruchten in overrijpe bessen, plus jodium verschijnt.
Smaak
Krachtig genoeg voor zijn diploma. Peperig met
Origineel
Pancalieri-munt, met de hand geplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje citroen en andere plantaardige ingrediënten uit de regio Piemonte helpen je dag te vertragen. Mintis Originale brengt je een smaak vol verse munt en citroenschil met een
Neus: Aardbei, kers, Mizunara (Japanse eik)
Smaak: Framboos, witte perzik, vleugje kokosnoot
Finish: Zoete vanille, heldere afdronk met een vleugje kaneel
Gedistilleerd op 25 april 2008 danst het aroma van deze whisky tussen tonen van donker, ahornsiroop en intense espresso, in balans met kaneelgebakken appels. In de mond is er een zoete graansmaak gecombineerd met zoete melkchocolade en honingraat, gevolgd
Neus: Roos, lychee, vleugje rozemarijn, rijpe houtachtigheid, sandelhout
Smaak: Honingachtige zoetheid, gekonfijte sinaasappelschil, witte chocolade
Finish: Subtiele, zachte lange afdronk, met een vleugje Mizunara (Japans eiken)
Rogues 'Banquet biedt smaken van verzacht tropisch fruit, stengel gember en banketbakkersroom.
Geurig maar toch vol van smaak, het heeft een lange en bevredigende afwerking.
Proefnoties:
Neus: kust, pekel, bloemen
Smaak: delicate lavendel, bloemen, toffee appel
Afdronk: schoon, vers turf
Proefnotities:
Neus: gestoofde pruim, gebakken sinaasappel, gerookte walnoot en kaneelcacao
Smaak: donker fruit, manukahoning en chocolade-rozijnen
Afdronk: Lange en complexe afdronk met gerookte honing
Kortom, alles wat Stauning doet, in één fles. Een beetje rook, een beetje pit en veel complexiteit in een veelzijdige Scandinavische whisky.
De whisky beschikt uitgebreid aroma vol met verschillende soorten specerijen die opbloeien in de neus. Deze bouwen verder uit naar fruit en geroosterde amandelen afgerond door beboterde gebakjes. De smaak begint vol en romig, richtend op een kern van melk
Amrut Fusion Indian Single Malt Whisky, afkomstig van het land van de Himalayas. In deze Amrut Single Malt whisky proeft men het exotische van India. Het graan wat in deze malt whisky wordt gebruikt, is afkomstig uit de noordelijke provincies van India. D
NEUS
Oranje fruit tonen, gember, zeebries en groene olijven.
SMAAK
Fris en elegant. Zeer aromatisch en tintelend. Oranje fruit, gember en zilt.
AFDRONK
Lang en drogend. Zoet en snel ook tonen van zeezout en zwarte pepers.
Nu met gratis BBQ-boek (zolang de voorraad strekt)! Een gladde, romige textuur leidt tot een enorme stroperige zoetheid, smaken van melkchocolade, strooptoffee, anijs, sinaasappel en rokerige theeblaadjes. Zachte, zoete kruiden (nootmuskaat en kaneel), wa
Ardbeg 10 years is door de jaren heen uitgegroeid tot een iconische single malt whisky. Deze whisky rijpt minstens 10 jaar op ex-bourbonvaten, wat de whisky een smaakvolle diepgang meegeeft. Liefhebbers van over de gehele wereld genieten van de krachtige
NEUS
Rijk boomgaardfruit, honing en geroosterd eikenhout
GEHEMELTE
Rijpe peer, nectarine en moutzoetheid, met een afdronk van amandel en gekruide vanille
Het aroma: Sinaasappelmarmelade, kaneel en nootmuskaat
In de mond: Mandarijn, vanille, gember en geplette appels
Finish notities: Gekarameliseerde sinaasappel en rijke donkere chocolade
Het aroma: Citrusvruchten, chocolade en aromatische kruiden
In de mond: Sevilla-sinaasappels, gedroogd fruit en hints van vanillestokje
Finish notities: Gebrande koffie en pure chocolade
Ardnahoe presents this single malt matured predominantly in oloroso sherry casks, classic 50% Rich notes of peat smoked raisins soaked in oloroso, orange zest and walnuts ,complemented by ripe plums, dates, and Islay peat on the palate with peppery finis
Een uitnodigende geur met zachte, zoete tonen van rozijnen, gedroogde abrikozen en gekonfijte sinaasappelschil. De invloed van het Marsala-vat brengt een rijke, wijnachtige zoetheid naar voren, met subtiele tonen van honing en melkchocolade.