Whisky
Resfeber is non-chill filtered en gebotteld op natuurlijke kleur bij 46,6% ABV. Het uitgebracht als een distilleerderij exclusief in het Verenigd Koninkrijk, en zal beschikbaar zijn in geselecteerde internationale markten. Nederland is er daar één van.
Komt uit uiterst zeldzame, kostbare vaten, waaronder onvervangbare whisky's uit de nu stille distilleerderij van Port Ellen. Deze elegante, rijke en romige whisky straalt zeldzaamheid uit in elke druppel, in beperkte oplage, ontworpen door Angel Chen.
SMAAK PROFIEL
Een energieke neus met smeulend turf
sintels, sigarenpapier en gekonfijte gember.
De smaak is olieachtig, rokerig, rijk en hartig
Volar belichaamt zowel zijn inspiratie als zijn dubbele invloeden van bergwijn en sherryvaten en is tegelijkertijd opbeurend en levendig, en ingetogen en geurig, met een vruchtbare diepte rijk aan bessencompote en dadels.
Geur: Romige karameltoffee, met aroma's van rijp fruit en rook
Smaak: Ongelooflijk complex, met mooi zacht fruit en chocolade in balans met een lichte rokerigheid
Finish: De lange en heerlijk uitgebalanceerde afdronk
The One collectie is een range van fijne blended whisky's. De smaken worden allemaal uniek verrijkt door de vaten waarin ze rijpen.
Aroma's van versgebakken citroentaartjes, zelfgemaakte marmelade, ahornsiroop en zoete marsepein vullen de neus, aangevuld met tonen van rijke toffee, romige vanille, wilde honing, geroosterd eikenhout, gekristalliseerde gember en kaneel in de mond.
GEUR: Sterk, fruitig aroma, gecombineerd met aardse tonen. Abrikoos en perzik gaan gepaard met een boeket van witte bloemen, gevolgd door een lichte citrus en een lichte minerale vuursteen op de achtergrond.
SMAAK: Middelgroot lichaam. Delicate tonen van
Neus
Open, vol. De eerste neus is gedroogd fruit, droog hout gedrenkt in kruiden, stoffige kast, zandkoekjes. Na het ademen veranderen gedroogde vruchten in overrijpe bessen, plus jodium verschijnt.
Smaak
Krachtig genoeg voor zijn diploma. Peperig met
Neus
Fris en aromatisch, fruitig bloemig met hints van gedroogd fruit en een subtiele overheersing van rook.
Smaak
Licht met fruittonen, nootachtige smaken met een zoetheid en lichte hints van vanille en karamel.
Finish
Aanhoudend, prachtig rijk en v
Neus: Aardbei, kers, Mizunara (Japanse eik)
Smaak: Framboos, witte perzik, vleugje kokosnoot
Finish: Zoete vanille, heldere afdronk met een vleugje kaneel
NEUS
Citroentaart, kaneelkruid en romige toffee
SMAAK
Gepocheerde peer, sorbet en geroosterde pistache
Neus
Eerst grote aroma's van tropisch fruit - mango en ananas - gevolgd door zoete en hartige tonen van ham geglazuurd met Demerara-suiker en een vleugje barbecuerook.
Smaak
Meer zoet fruit, getemperd door hartige rokerigheid. Pittig en vol van smaak,
In de neus, is het droog, aards, turfachtig in zijn stijl en zo laat het de eik naar voren komen met golven van gouden karamel, toffees, vanillevla, hints van gember, nootmuskaat en kruidnagel.In de mond is er een merkbare delicatesse en zachtheid in text
Ardbeg Uigeadail is vernoemd naar Loch Uigeadail, het meer op het terrein van de distilleerderij waaruit Ardbeg zijn water betrekt, een belangrijke factor in het distilleerproces. Ardbeg Uigeadail heeft geen leeftijdsaanduiding want de expressie bestaat u
Nu met gratis BBQ-boek (zolang de voorraad strekt)! Een gladde, romige textuur leidt tot een enorme stroperige zoetheid, smaken van melkchocolade, strooptoffee, anijs, sinaasappel en rokerige theeblaadjes. Zachte, zoete kruiden (nootmuskaat en kaneel), wa
Ardbeg 10 years is door de jaren heen uitgegroeid tot een iconische single malt whisky. Deze whisky rijpt minstens 10 jaar op ex-bourbonvaten, wat de whisky een smaakvolle diepgang meegeeft. Liefhebbers van over de gehele wereld genieten van de krachtige
NEUS
Rijk boomgaardfruit, honing en geroosterd eikenhout
GEHEMELTE
Rijpe peer, nectarine en moutzoetheid, met een afdronk van amandel en gekruide vanille