Whisky
Neus - Rijke eik met een zachte nootmuskaat. Zoetere aroma's van gebakken rijpe vijgen, sultanarozijnen en zwarte kersen.
Smaak – Fruitcake met geroosterde amandelen en kaneel. De sappige smaak van sinaasappels en mandarijnen verzacht perfect met manukah
Neus
Gedroogd fruit en romige karamel met hints van pekel, vanille, noten en een vleugje kruiden.
Smaak
Romig mondgevoel met invloed van gedroogd fruit, zeezout, romige karamel met hints van noten en een zachte kruiden.
Finish
Lang en aanhoudend met
Neus: Een verkwikkende zeewind zorgt voor een sterke maritieme invloed.
Smaak: Zilte zeelucht, rode appel, pittige sinaasappelschil met vanillesiroop en de zoetheid van karamel.
Afdronk: De smaak van zeezout is lang en aanhoudend met kruidige tonen van
Gedistilleerd op 19 september 2008 combineert deze whisky onze karakteristieke tonen van vers fruit ongelooflijk goed met de zoete nootachtige smaken waar Rivesaltes-wijn bekend om staat. Contrasterende zoete en bittere smaken domineren het gehemelte, bij
Gedistilleerd op 25 april 2008 danst het aroma van deze whisky tussen tonen van donker, ahornsiroop en intense espresso, in balans met kaneelgebakken appels. In de mond is er een zoete graansmaak gecombineerd met zoete melkchocolade en honingraat, gevolgd
NEUS
Fris rood fruit, verfijnde kersenlikeur, warme gekruide gluhwein.
SMAAK
Aardebeienlikeur, espresso, geflambeerde kersen. Uitgesproken en bijzonder. Kruidnagels, donkere bessenbitters. Vol en krachtig.
AFDRONK
Donkere bosvruchtenbitters, es
Deze whisky heeft een zacht aroma gesneden hooi, verrijkt met de pittige tonen van sinaasappel en zoete granen. Op de achtergrond zijn er tonen hazelnoot en lichte vanille. De smaak begint met een stevige portie van eik met lichte vanille ondertonen en ga
Het aroma: Kaneel, vanille en rood fruit
In de mond: Tropisch fruit, bananentoffee en vanille-ijs
Finish notities: Sinaasappelschil, pure chocolade en gemalen kruiden
Nu met gratis BBQ-boek (zolang de voorraad strekt)! Een gladde, romige textuur leidt tot een enorme stroperige zoetheid, smaken van melkchocolade, strooptoffee, anijs, sinaasappel en rokerige theeblaadjes. Zachte, zoete kruiden (nootmuskaat en kaneel), wa
Geur: Rijpe peer gedroogde munt , oregano en hinten van rokerigheid
Smaak: jasmijn, mango en menthol
Finish: Lang, en aangenaam rokerig met een beetje bitterheid
Neus: Levendig met topnoten van salie, rijpe groene appel en hints van rijp ananas
Smaak: Complexe rook die lagen kruiden, grapefruit en acacia onthult honing tonen
Afdronk: Schone rook die blijft hangen met ondertonen van frisse groene citrus
Noten van zachte vanille en kokosnoot uit de bourbonvaten doen denken aan de gouden zandstranden, met subtiele kruiden uit de rogge een knipoog naar de levendige, glamoureuze levensstijl van Miami.
De Ballindalloch Distillery is in 2015 officieel geopend ( de productie was al gestart aan het einde van 2014) door toenmalig prins en de huidige koning Charles en zijn vrouw Camilla.
NEUS
Zacht boterachtig vanille-ijs gedrenkt in tropisch fruit, met chocolade en een vleugje zeezout.
SMAAK
Golven van gezouten karamel met een bruisende uitbarsting van ananas, kers en grapefruit, verlevendigd door de oceaankust.
King of Scots is de blend waar het voor Douglas Laing ooit mee begonnen is. Nu Douglas Laing 75 jaar bestaat, mag een huzarenstukje niet ontbreken. De oudste en beste vaten werden nog eens opgeduikeld en dat resulteerde in een ...
Geur: Zoete vanilletonen met sprankelende aroma's, en complexe tonen.
Smaak: Volle en zoete tonen van vanille worden sterker en worden vergezeld door hints van rijp fruit, witte chocolade en een romige zachte textuur met opstijgende fruittonen.